Käyntejä kotisivuilla:111941 kpl

T-paitoja saatavilla

Uudet t-paidat tilattavissa 25 eurolla. Kuviossa toistuvat karjalaiset kirjonta-aiheet, elämänpuu ja kukkilintu. Paitojen värit ovat punainen ja musta. Koot ovat S, M, XL ja XXL. (Katso kuva tuotesivulta.)

Yhteystiedot


Puheenjohtaja Seppo Kopra
seppo.i.kopra AT gmail.com

Uutiset

30.5.2022Kirvun Koprien sukukokous toteutetaan 2.7.2022Lue lisää »1.6.2019Sukukokouksen ilmoittautumista pidennetäänLue lisää »10.5.2019 21.10Sukukokous Hattulassa kesällä 2019Lue lisää »

Uusimmat kuvat

sukukokous4
sukukokous3
sukukokous2
sukukokous
sukukokous1

Kirvun Koprien sukuseura

Kirvun Koprien sukuvaakuna

Kirvun Koprien sukuseura perustettiin 2.7.1994 Paraisten Atussa vietetyissä vastatalkoissa.  Sukuseuran perustavassa kokouksessa oli paikalla 36 suvun jäsentä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Sulo Kopra ja hallitukseen tulivat Hillevi Ahola, Annukka Miettinen ja Helena Kallio. Sukuseuran toimintamuodoista tärkeimpinä pidettiin sukututkimusta ja sukukouksien järjestämistä

Sukuvaakunaa varten järjestettiin ideakilpailu, jonka voiti Hillevi Ahola. Hänen vaakunaehdotuksensa todettiin sellaisenaan heraldiset vaatimukset täyttäväksi.Sukuvaakunassa on punaisella kilvellä hopeisessa kourassa iskuun kohotettu kultakahvainen hopeamiekka. Oikeassa yläkulmassa on kultainen auranterä kärki ylöspäin.